Unrivaled (Alyson Noel)

Aya (14) las Unrivalled van Alyson Noel:

Dit boek gaat over Aster, Layla, Tommy en Madison. Aster is het typische rijke meisje dat beroemd wilt worden, Layla wil een beroemde journalist worden, Tommy is een jongen van het platteland die naar de grote stad verhuist om zijn dromen te verwezenlijken en Madison is de Hollywood-ster met een duister verleden.Tommy, Aster en Layla doen mee aan een wedstrijd om de beste promotor te worden van de Unrivaled clubs. Degene die de populairste Hollywoodsterren naar hun club trekt, krijgt de meeste punten en kan een enorme geldprijs winnen.
Iedereen wil natuurlijk dé Hollywood-ster Madison, in zijn club krijgen. Maar als Madison plotseling verdwijnt, staan alle spotlights naar Aster, Layla en Tommy die haar voor het laatst hebben gezien.

Ik heb dit boek in het Engels gelezen. Ik vind het knap hoe Alyson Noël haar woorden heeft gekozen. Het Engels is op een best moeilijk level, ik wist bijvoorbeeld niet wat polarized lenses waren. Ik had in het begin best veel moeite om in het boek te komen. Maar na het boek telkens opnieuw weer gepakt te hebben begon ik er steeds meer in te komen. Ik ben zelf niet zo’n grote chicklit fan, maar dit boek vond ik heel goed uitgewerkt, alhoewel de karakters niet erg vernieuwend maar wel herkenbaar waren. Dit boek heeft twee verschillende covers. Het ene is zwart en de ander wit, met allebei een in goud gedoopte aardbei erop. Dat vind ik heel mooi gedaan. Beide kleuren geven een ander soort image maar beide covers passen heel goed bij het verhaal.

De auteur Alyson Noël heeft al meerdere prijzen gewonnen en is de schrijfster van een aantal internationale bestseller boeken. Zij heeft onder andere Faking 19, Laguna Cove en Art Geeks and Prom Queens geschreven.