Dromen (Sara Zonneveldt)

Joëlle (22) las “Dromen” van Sara Zonneveldt:

Er is één ding dat Lucy het allerliefst wil en dat is de wereld rondreizen.
Er is één ding dat Lucy’s ouders het allerliefst willen en dat is dat Lucy hun café overneemt.
Er is één ding dat zeker is en dat is dat een anonieme brief Lucy’s hele leven op zijn kop zet.

In zijn brief moedigt de schrijver Lucy aan om haar dromen waar te maken. Samen met haar beste vriendin Karen besluit ze hem te gaan zoeken. En dan zijn er ondertussen ook nog leuke jongens, feestjes en lijken haar ouders iets voor haar achter te houden…

Wat was dit een leuk boek zeg! Vind het zo knap dat het boek geschreven is door iemand die nog maar 15 jaar oud is, want dat zou je echt niet zeggen. Ondanks dat ik al 22 ben kan ik mij heel erg verplaatsen in Lucy. Er is gewoon een moment in je leven dat je niks anders wil in je leven dan reizen en genieten (althans ik dan).
De schrijfstijl is erg fijn en gemakkelijk dus je kan het lekker doorlezen. Merk je dat de schrijfster jong is, oke misschien een beetje als je het weet, maar ik vind het alleen maar leuk en totaal niet vervelend. De cover vind ik echt mooi en hij springt er zeker uit in mijn boekenkast. Hij past goed bij het verhaal.
Het verhaal zelf is lekker vrolijk maar ook spannend. Je wordt zo nieuwsgierig gemaakt over wie de briefjes schrijft en ik hou ervan als het niet voorspelbaar is en dat had ik met dit boek echt niet. Wel kon je verwachten dat het een heerlijk happy end had.
Ik wens Sara nog veel succes met het behalen van vele van haar dromen!